Eubelius advocaten

 

 

 

Aanvankelijk legde Anthony zich toe op het vennootschapsrecht, alsook op het bredere ondernemingsrecht.

Inmiddels heeft hij evenwel een bijzonder ruime expertise opgebouwd in het kader van projecten van publiek-private samenwerking en de bijhorende aspecten van projectfinanciering. Daarbij treedt hij op voor tal van federale, regionale en lokale overheden alsook voor vooraanstaande aannemersbedrijven en investeerders.

Hij werd lid van de Brusselse balie in september 2001 en is sinds januari 2015 vennoot van het kantoor.

Anthony werd licentiaat in de rechten aan de Universiteit Gent in 2000 met grote onderscheiding, en behaalde het jaar daarna een aanvullend “Diplôme d’étude spécialisée (D.E.S.) en droit économique” aan de Université de Liège, eveneens met grote onderscheiding.

Hij is tevens als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de onderzoeksgroep “Overheid en Ondernemen” van de Vrije Universiteit Brussel.

Anthony wordt frequent gevraagd als spreker op studiedagen rond PPS (onder meer in samenwerking met de Vlaamse Confederatie Bouw, Kluwer, Die Keure en de ie-net ingenieursvereniging). Hij geeft ook periodiek les aan de Vives Hogeschool (Brugge), gastcolleges aan de Vrije Universiteit Brussel (V.U.B.) en in het postgraduaat vastgoedkunde van de KULAK. Anthony is tevens lid van de Business Building Association (BBA) en Voka.

Anthony is auteur van meerdere publicaties met betrekking tot publiek-private samenwerking (onder meer het boek Ondernemen met de overheid: publiek-private samenwerking, uitgegeven bij Die Keure, Brugge, 2010 en het boek DBFM: la bonne à tout faire en PPP?, uitgegeven bij Larcier, Brussel, 2010).

Hij behandelt dossiers in het Nederlands, Engels en Frans.

Scroll to Top