EBP

voor het beheer van al uw overheidsopdrachten voor al uw evenementen en opleidingen

Opleidingen & Events

 • Meer dan 10.000 deelnemers per jaar: 150 opleidingen en 20 evenementen zijn de uitgelezen kans om succesvol zaken te doen met de overheid en private sector.
 • Meer dan 10 verschillende sectoren worden vertegenwoordigd: overheidsopdrachten, bouw, stedenbouw en ruimtelijke ordening, ICT, ...
 • Experts geven de opleidingen aan de hand van up-to-date cursusmateriaal.  

Voor de publieke sector

Al 24 jaar adviseert EBP de administraties bij de toepassing van de wetgeving met betrekking tot overheidsopdrachten. Dit gebeurt via verschillende diensten: consultancy, in-company trainingen, opleidingen, evenementen, het jaarboek,...

Voor de private sector

EBP adviseert en informeert bedrijven over alle aangelegenheden met betrekking tot overheidsopdrachten (meer dan 10% van het Belgische BBP): centralisatie van gegevens, controle van de publicaties en ondersteuning bij het indienen van de offerte. 
Elk jaar helpt EBP duizenden bedrijven overheidsopdrachten binnen te halen. 

Onze events

 • 24/09/2020

  Voor haar 5e editie wordt de IT Day de ICT Day. Omdat de digitale revolutie ook een revolutie in de communicatiesector is, nodigen we de communicatieverantwoordelijken uit om zich aan te sluiten bij de juristen, aankopers en informatici. Leer de ICT-behoeften van de publieke sector vandaag en morgen beter te begrijpen.

  Meer info >>

  ICT Day 2020

 • 05/10 tot 09/10/2020

  De jaarlijkse bijeenkomst van de hele sector om een update te krijgen van de wetgeving, de rechtspraak en de nieuwigheden in verband met overheidsopdrachten. Sluit je aan bij de hoogmis van overheidsopdrachten om uit te wisselen en uzelf te informeren.

  NTD 2020 brengt meer dan 600 experten en actoren van de publieke sector bijeen.

  Meer info >>

  National Tender Day 2020

 • 22 & 23/10/2020

  Het Congres voor het Openbaar Ambt biedt alle Belgische ambtenaren de mogelijkheid om zich te informeren, op te leiden en elkaar te ontmoeten om hun ervaringen te delen.

  Meer info >>

  Congres voor het Openbaar Ambt 2020

 • 17/11/2020

  De algemeen aanvaarde criteria voor duurzame ontwikkeling - milieu- en sociale clausules -verzoenen met de definitie ervan in de wetgeving van de overheidsopdrachten.

  Meer info >>

  Sustainable Day 2020

 • 26/11/2020

  De Healthcare Tender Day brengt alle publieke en privéactoren samen die betrokken zijn bij de actuele kwesties inzake overheidsopdrachten in de gezondheidszorg.

  Meer info >>

  Healthcare Tender Day 2020

 • 01/12/2020

  Deze halve dag is bedoeld om aankopers en iedereen die betrokken is bij het naleven van de GDPR-voorschriften in staat te stellen risico’s op dit gebied te identificeren en de nodige acties en proactiviteit op het niveau van overheidsopdrachten toe te passen.

  Meer info >>

  Data Protection Day 2020

  Data Protection Day - 01/12/20

 • 3/12/2020

  Construction Day is het evenement gewijdt aan de bouw in de publieke sector. Kom de architecten, projectmanagers, werfleiders ontmoeten. Zoals elk type van constructie zijn structuur heeft, heeft elk type overheidsopdracht zijn specificiteiten. Laat u inspireren door ambitieuze projecten die al zijn uitgevoerd om na te denken over de projecten van de toekomst.

  Meer info >>

  Construction Day 2020

 • 11/12/2020

  De Publica Awards belonen de beste overheidsprojecten tijdens een prestigieuze gala-avond.
  U kan er inspiratie opdoen voor uw toekomstige projecten en ervaringen uitwisselen met andere publieke instellingen.

  Meer info >>

  Publica Awards 2020

Contacteer ons

Scroll to Top