EBP

voor het beheer van al uw overheidsopdrachten voor al uw evenementen en opleidingen

Opleidingen & Events

 • Meer dan 10.000 deelnemers per jaar: 150 opleidingen en 20 evenementen zijn de uitgelezen kans om succesvol zaken te doen met de overheid en private sector.
 • Meer dan 10 verschillende sectoren worden vertegenwoordigd: overheidsopdrachten, bouw, stedenbouw en ruimtelijke ordening, ICT, ...
 • Experts geven de opleidingen aan de hand van up-to-date cursusmateriaal.  

Voor de publieke sector

Al 24 jaar adviseert EBP de administraties bij de toepassing van de wetgeving met betrekking tot overheidsopdrachten. Dit gebeurt via verschillende diensten: consultancy, in-company trainingen, opleidingen, evenementen, het jaarboek,...

Voor de private sector

EBP adviseert en informeert bedrijven over alle aangelegenheden met betrekking tot overheidsopdrachten (meer dan 10% van het Belgische BBP): centralisatie van gegevens, controle van de publicaties en ondersteuning bij het indienen van de offerte. 
Elk jaar helpt EBP duizenden bedrijven overheidsopdrachten binnen te halen. 

Onze events

 • Ontmoet alle experts en partners uit uw gewest die uw duurzame initiatieven willen ondersteunen tijdens interactieve workshops, op 17 november.

  Meer info >>

  Sustainable Day 2020

 • Uit respect en steun voor alle spelers in onze gezondheidszorg lijkt het ons beter om dit evenement uit te stellen tot volgend jaar, op 25 november 2021.

  Meer info >>

  Healthcare Tender Day 2020

 • Deze halve dag is bedoeld om aankopers en iedereen die betrokken is bij het naleven van de GDPR-voorschriften in staat te stellen risico's op dit gebied te identificeren en de nodige acties en proactiviteit op het niveau van overheidsopdrachten toe te passen.

  Meer info >>

  Data Protection Day 2020

 • 3/12/2020

  Construction Day is het evenement gewijdt aan de bouw in de publieke sector. Kom de architecten, projectmanagers, werfleiders ontmoeten. Zoals elk type van constructie zijn structuur heeft, heeft elk type overheidsopdracht zijn specificiteiten. Laat u inspireren door ambitieuze projecten die al zijn uitgevoerd om na te denken over de projecten van de toekomst.

  Meer info >>

  Construction Day 2020

 • 11/12/2020

  De Publica Awards belonen de beste overheidsprojecten tijdens een prestigieuze gala-avond.
  U kan er inspiratie opdoen voor uw toekomstige projecten en ervaringen uitwisselen met andere publieke instellingen.

  Meer info >>

  Publica Awards 2020

Contacteer ons

Scroll to Top