Frank Judo maakt deel uit van de Regulatory Practice Group. Hij begeleidt ondernemingen en particulieren in hun juridische verhouding met de overheid binnen het ruime kader van het grondwettelijk recht en het bestuursrecht, met name in het domein van economisch administratief recht en publiek recht. Zijn praktijk omvat zowel advieswerk als procedure, met name voor het Grondwettelijk Hof en voor de Raad van State, met grote aandacht voor de preventieve werking van doordacht advies.

Frank heeft onder meer uitgebreide ervaring met preventieve en curatieve adviesverlening aan bedrijven en overheidsinstanties over diverse aspecten van het aanbestedingsrecht.

Frank publiceerde talrijke juridische bijdragen en geeft geregeld seminaries en lezingen over zeer uiteenlopende onderwerpen, onder meer over de verdeling van bevoegdheden binnen de federale staat, en over aanbestedingsrecht.

Hij is licentiaat in de rechten van de Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven 1998), waar hij ook filosofie, moderne geschiedenis en kerkelijk recht studeerde. Hij is nog steeds vrijwillig medewerker aan het Instituut voor Constitutioneel Recht aan de KU Leuven, waar hij assistent was tussen 1998 en 2004.

Frank is partner bij Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick sinds 2008.

Leave a Comment