Stef Feyen is gespecialiseerd in publiekrecht. Hij adviseert nationale en internationale cliënten over een breed scala aan vraagstukken, staat cliënten bij tijdens transacties, en verschijnt regelmatig voor de grondwettelijke, administratieve en burgerlijke rechters. Stefs expertise spitst zich vooral toe op het overheidsopdrachtenrecht, maar hij is ook bedreven in het grondwettelijk recht, het energierecht en andere domeinen van het bestuursrecht in de brede zin. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor de life sciences en defensiesector.

Stef behaalde twee diploma's aan de KU Leuven (2009) en studeerde af aan Harvard Law School (2010). Tijdens zijn doctoraal onderzoek in het publiekrecht publiceerde Stef veelvuldig, deed hij onderzoek en gaf hij les in Europa en de VS (2014-17). Stef werd in 2017 toegelaten tot de Brusselse balie en vervoegde NautaDutilh in 2019 na te hebben gewerkt in een in publiek- en administratief recht gespecialiseerd advocatenkantoor.

De achtergrond en expertise van Stef doen hem streven naar innovatieve oplossingen, die juridisch steekhouden en terdege berusten op een pragmatisch begrip van de specifieke noden van zijn cliënten.

STEF FEYEN, Advocaat, NAUTADUTILH