Stef Feyen is een advocaat met een passie voor publiek recht.

Hij combineert een grondige kennis van het publiek recht, verkregen door jarenlange internationale, zowel academische als praktische ervaring, met een oplossingsgerichte en pragmatische aanpak. Stef houdt van uitdagingen en is bijzonder bedreven in het denken buiten de gebaande paden, terwijl hij zich tegelijkertijd bewust is van welke argumenten, strategieën en benaderingen kunnen aanslaan en kans op slagen hebben.

Stef adviseert cliënten, staat hen bij in complexe transacties en verdedigt hun belangen voor zowel de administratieve, grondwettelijke als de burgerlijke rechter. Hij heeft een bijzondere expertise en uitgebreide ervaring inzake overheidscontracten. Stef is ook bedreven in energie-, duurzaamheids- en milieurecht, en heeft brede vaardigheden op het gebied van bestuurs- en reguleringspraktijk. Hij heeft een bijzondere interesse voor de gezondheidszorg- en defensiesector, maar vindt het belangrijk om de fundamentele dynamiek van elke markt waarmee hij te maken heeft te begrijpen en te doorgronden.

Stef behaalde twee diploma's aan de KULeuven (2009) en is afgestudeerd aan Harvard Law School (2010). Tijdens zijn doctoraatsstudie in publiek recht publiceerde Stef veelvuldig, verrichtte hij onderzoek en doceerde hij in Europa en in de VS (2014-17), in het bijzonder over rechterlijke besluitvormingsprocessen. Stef blijft verbonden aan verschillende universiteiten (bv. Université Saint-Louis en KULeuven) om op de hoogte te blijven van de nieuwste juridische ontwikkelingen. Stef publiceert op regelmatige basis en spreekt of doceert vaak over thema's als overheidsopdrachten en energierecht.

STEF FEYEN, Advocaat, NAUTADUTILH