Onze missie

Onze rol bestaat erin om bedrijven te informeren over gepubliceerde aankondigingen van overheidsopdrachten en aankoopintenties van instellingen, onderworpen aan de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Bedrijven kunnen bij EBP ook terecht voor advies en opleiding om zo succesvol mogelijk en conform de geldende wetgeving deel te nemen aan overheidsopdrachten en de aan hen toegewezen opdrachten zo performant mogelijk uit te voeren.

EBP ondersteunt overheden bij het toepassen van de geldende wetgeving tijdens haar aankoopprocedures. Overheden kunnen bij EBP terecht voor advies, opleiding & vorming en ICT-Tools om op een optimale, efficiënte en wettelijk conform manier overheidsopdrachten toe te wijzen en te laten uitvoeren.

Bent u een aanbestedende overheid of een geïnteresseerde onderneming? De verschillende diensten van EBP wijzen u de weg in de wereld van de overheidsopdrachten.

De evenementen van EBP bieden al wie in aanraking komt met overheidsopdrachten de ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen. Ze vormen een platform waar leveranciers, aankopers, beleidsmakers, influencers en experten met elkaar in contact komen en bij kunnen leren.

Indien u gespecialiseerde hulp of raad wilt, kan u terecht bij de consultants van EBP. Zij zijn de experts op gebied van overheidsopdrachten en staan uw overheid of onderneming bij op alle vlakken.

De opleidingen van EBP bieden een solide basis voor iedereen die zich op het terrein van de overheidsopdrachten waagt. Het brede aanbod en de persoonlijke aanpak garanderen informatieve en leerrijke sessies voor beginners en gevorderden.

Met het online beheersplatform van EBP hebt u toegang tot alle overheidsopdrachten in België. U ontdekt, beheert en wint de opdrachten die voor u belangrijk zijn en vergroot de activiteit van uw bedrijf.

General Contact Form NL