Ontdek meer projecten

Ontvang alle relevante opdrachten met EBP.
Uw persoonlijk platform voor overheidsopdrachten en privéprojecten.

Verhoog uw omzet

EBP garandeert een uitzonderlijke kwaliteit van leads.
Onze experts analyseren manueel alle aankondigingen van publieke overheidsopdrachten. Zo ontvangt u alle beschikbare informatie over publicaties.

Bespaar tijd

U ontvangt alle opdrachten in uw mailbox en moet niet zelf op zoek gaan.
Een zoekprofiel met uw criteria zorgen ervoor dat u de juist informatie op het juiste moment ontvangt.  Zo bespaar je tijd en energie.

Optimaal beheer

Met het EBP-platform kan je zeer eenvoudig een goed beheer van opdrachten realiseren.
Zowel jij als je collega's gaan aan de slag in het beheersplatform en hebben een duidelijk overzicht voor een optimale workflow.

Grootste databank van België

EBP is uniek in België, u zoekt namelijk in alle platformen tegelijk. 
U krijgt toegang tot de grootste databank voor overheidsopdrachten van België.

Logo_Loonwerken_Leonard

99% van onze activiteiten zijn overheidsopdrachten, ze zijn van levensbelang voor ons.
Ik heb onmiddellijk een abonnement afgesloten.

Jean-Marie Leonard

Loonwerken Leonard

Vraag uw gratis proef

Deze proef is volledig gratis en vrijblijvend.

  • Hidden

    Lees hier de algemene voorwaarden. De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bvba, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.

De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bvba, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.