Evenementen overheidsopdrachten

Naast de opleidingen organiseert EBP elk jaar belangrijke evenementen die alle actoren en deskundigen op het gebied van overheidsopdrachten samenbrengen.

Deze verschillende congressen, conferenties en studiedagen bieden u de mogelijkheid om andere belangrijke actoren te ontmoeten en uw kennis bij te brengen, zowel op het gebied van jurisprudentie als nieuwe praktijken.

Deze evenementen zijn de populairste en belangrijkste in België en zijn de ideale gelegenheid om collega's te ontmoeten en uw netwerk te vergroten.

 

Ontdek de events 2020
  Add a header to begin generating the table of contents
  • Ontmoet alle experts en partners uit uw gewest die uw duurzame initiatieven willen ondersteunen tijdens interactieve workshops, op 17 november.

   Meer info >>

   Sustainable Day 2020

  • Uit respect en steun voor alle spelers in onze gezondheidszorg lijkt het ons beter om dit evenement uit te stellen tot volgend jaar, op 25 november 2021.

   Meer info >>

   Healthcare Tender Day 2020

  • Deze halve dag is bedoeld om aankopers en iedereen die betrokken is bij het naleven van de GDPR-voorschriften in staat te stellen risico's op dit gebied te identificeren en de nodige acties en proactiviteit op het niveau van overheidsopdrachten toe te passen.

   Meer info >>

   Data Protection Day 2020

  • 3/12/2020

   Construction Day is het evenement gewijdt aan de bouw in de publieke sector. Kom de architecten, projectmanagers, werfleiders ontmoeten. Zoals elk type van constructie zijn structuur heeft, heeft elk type overheidsopdracht zijn specificiteiten. Laat u inspireren door ambitieuze projecten die al zijn uitgevoerd om na te denken over de projecten van de toekomst.

   Meer info >>

   Construction Day 2020

  • 11/12/2020

   De Publica Awards belonen de beste overheidsprojecten tijdens een prestigieuze gala-avond.
   U kan er inspiratie opdoen voor uw toekomstige projecten en ervaringen uitwisselen met andere publieke instellingen.

   Meer info >>

   Publica Awards 2020

  Inschrijven