Evenementen overheidsopdrachten

Naast de opleidingen organiseert EBP elk jaar belangrijke evenementen die alle actoren en deskundigen op het gebied van overheidsopdrachten samenbrengen.

Deze verschillende congressen, conferenties en studiedagen bieden u de mogelijkheid om andere belangrijke actoren te ontmoeten en uw kennis bij te brengen, zowel op het gebied van jurisprudentie als nieuwe praktijken.

Deze evenementen zijn de populairste en belangrijkste in België en zijn de ideale gelegenheid om collega's te ontmoeten en uw netwerk te vergroten.

 

Ontdek de events 2020
  Add a header to begin generating the table of contents
  • 17/09/2020

   De Publica Awards belonen de beste overheidsprojecten tijdens een prestigieuze gala-avond.
   U kan er inspiratie opdoen voor uw toekomstige projecten en ervaringen uitwisselen met andere publieke instellingen.

   Meer info >>

   Publica Awards 2020

  • 24/09/2020

   Voor haar 5e editie wordt de IT Day de ICT Day. Omdat de digitale revolutie ook een revolutie in de communicatiesector is, nodigen we de communicatieverantwoordelijken uit om zich aan te sluiten bij de juristen, aankopers en informatici. Leer de ICT-behoeften van de publieke sector vandaag en morgen beter te begrijpen.

   Meer info >>

   ICT Day 2020

  • 08/10/2020

   De jaarlijkse bijeenkomst van de hele sector om een update te krijgen van de wetgeving, de rechtspraak en de nieuwigheden in verband met overheidsopdrachten. Sluit je aan bij de hoogmis van overheidsopdrachten om uit te wisselen en uzelf te informeren.

   NTD 2020 brengt meer dan 600 experten en actoren van de publieke sector bijeen.

   Meer info >>

   National Tender Day 2020

  • 22 & 23/10/2020

   Het Congres voor het Openbaar Ambt biedt alle Belgische ambtenaren de mogelijkheid om zich te informeren, op te leiden en elkaar te ontmoeten om hun ervaringen te delen.

   Meer info >>

   Congres voor het Openbaar Ambt 2020

  • 17/11/2020

   De algemeen aanvaarde criteria voor duurzame ontwikkeling - milieu- en sociale clausules -verzoenen met de definitie ervan in de wetgeving van de overheidsopdrachten.

   Meer info >>

   Sustainable Day 2020

  • 26/11/2020

   De Healthcare Tender Day brengt alle publieke en privéactoren samen die betrokken zijn bij de actuele kwesties inzake overheidsopdrachten in de gezondheidszorg.

   Meer info >>

   Healthcare Tender Day 2020

  • 3/12/2020

   Construction Day is het evenement gewijdt aan de bouw in de publieke sector. Kom de architecten, projectmanagers, werfleiders ontmoeten. Zoals elk type van constructie zijn structuur heeft, heeft elk type overheidsopdracht zijn specificiteiten. Laat u inspireren door ambitieuze projecten die al zijn uitgevoerd om na te denken over de projecten van de toekomst.

   Meer info >>

   Construction Day 2020

  Inschrijven

  Scroll to Top