Bedankt!

Het hele EBP-team wil alle deelnemers en medewerkers hartelijk bedanken voor de National Tender Day van 25/10/2018.

Jullie waren talrijk aanwezig en het enthousiasme dat jullie toonde tijdens het delen van jullie ervaringen en kennis maakte van deze conferentie opnieuw een succes.

NTD 2018 in cijfers

11e editie

24 logistieke medewerkers

473 aanwezigen

47% vrouwen

35h aan sessies

322 publieke organisaties

151 private organisaties

37 sprekers

126 flessen wijn

927 tassen koffie

We willen ook onze vele sprekers bedanken voor hun conferenties, die ons in staat stelde een gevarieerd en interessant programma aan te bieden.

Een grote dank aan al onze sponsors en partners :

Het Jaarboek Overheidsopdrachten voor jou aangeboden.

 

Als je je had  ingeschreven voor de National Tender Day met een groep van op zijn minst 3 deelnemers, ontvang je gratis het Jaarboek Overheidsopdrachten ter waarde van € 215. Als je dit niet hebt opgehaald tijdens het evenement zelf, kun je contact met ons opnemen via seminars@ebp.be.

Voldoe je niet aan de voorwaarden, maar wil je het boek toch graag ontvangen? Dan heb je geluk.
We bieden de deelnemers van de National Tender Day 20% korting op de aankoop van het Jaarboek Overheidsopdrachten. Plaats uw bestelling per e-mail: seminars@ebp.be.

600x600_hardback-book_2017_2018_V2

What's next?

De National Tender Day 2019 zal nog grootser zijn.

Wij gaan op zoek naar nieuwe onderwerpen om beter aan uw behoeften te voldoen. Tot dan kan u nog steeds deelnemen aan 4 andere belangrijke evenementen in 2018, zoals de Patrimonium Day 2018.

Aangezien u al hebt deelgenomen aan de National Tender Day, geniet u van een korting van 100 € op alle andere evenementen.

Patrimonium Day 2018

Een conferentie over alles wat de publieke sector over patrimoniumbeheer in de breedste betekenis van het woord moet weten!

Tijdens de Patrimonium Day op dinsdag 18 december 2018 komt u alle opties te weten. Laat u inspireren door de experts terzake. Ontmoet uw collega’s. Deel uw ervaringen en verruim uw kennis.

Congres voor het Openbaar Ambt

Verruim uw HR-kennis tijdens het Congres voor het Openbaar Ambt op donderdag 22 november. Laat u inspireren voor experts in uw vakgebied en word kenner van soft skills.

Healthcare Tender Day

Elk jaar verenigt de Healthcare Tender Day alle experten en publieke actoren binnen België om met elkaar te discussiëren en de laatste nieuwigheden in de gezondheidssector.

BIM AWARDS 2018

De BIM Awards willen de beste BIM projecten uit de Benelux belonen. BIM wordt steeds belangrijker binnen de bouwsector en alle actoren die bij een bouwproject betrokken zijn. De BIM Awards zijn een unieke gelegenheid om de samenwerking tussen deze actoren de belichten. Niet alleen de bouwondernemingen (zowel KMO’s als grote ondernemingen) worden beloond. Ook de inspanningen van de opdrachtgevers, projectleiders, promotoren en industriëlen worden belicht.

Insurance Day

De derde editie van de Insurance Day verenigt alle actoren – publiek en privé – die betrokken zijn bij verzekeringen, hun wetgeving, de jurisprudentie en de nieuwste verplichtingen bij overheidsopdrachten.

Communication & Public Sector 2018

Een conferentie over alles wat de publieke sector over COMMUNICEREN moet weten!

Tijdens de Communication Day komt u alle nieuwigheden te weten. Laat u inspireren door de experts terzake. Ontmoet uw collega’s. Deel uw ervaringen en verruim uw kennis.

General Contact Form NL