Sustainable Day 2019

Deze tweede editie van de Sustainable Day brengt alle publieke en private belanghebbenden samen. We bespreken de wetgeving, de meest recente rechtspraak en de nieuwste duurzaamheidsvereisten in uw organisatie en omgeving.

Brussel │ 09 mei 2019

De Sustainable Day zal plaatsvinden op donderdag 09 mei 2019 in Brussel.
Wat mag u verwachten? Lunch, koffiepauzes, drank en een volledige dag diepgaande lezingen over het onderwerp.

Voor publieke actoren

De Sustainable Day biedt de verschillende administraties in België de mogelijkheid om diepgaand te leren over de verplichtingen en nieuwigheden in verband met duurzaamheidscriteria die nu opgelegd worden bij overheidsopdrachten. 

De conferentie maakt het mogelijk om overheidsopdrachten en hun specifieke criteria te bespreken en te plaatsen binnen een duurzaam kader. De sessies zullen een uitgebreid overzicht bieden van de belangrijkste duurzaamheidscriteria en hoe deze gerespecteerd en gecontroleerd moeten worden. 

Voor privéactoren

Het evenement biedt ook bedrijven de gelegenheid om het nieuws te volgen, belangrijke publieke actoren te ontmoeten en meer te weten te komen over de verplichtingen die moeten worden nagekomen om overheidsopdrachten te plaatsen.

Duurzaamheidscriteria zijn een reeks sociologische, economische en ecologische beperkingen. Om private spelers te helpen adequaat te reageren op verzoeken van overheidsdiensten, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en de te respecteren grondslagen.

Programma

Wij zijn hard aan het werken aan een kwaliteitsvolle programma die aan uw noden antwoord.
U zal het programma 2019 in februari kunnen raadplegen.

 

Partnership & sponsoring

Dankzij onze evenementen, opleidingen en media stellen we elke jaar tienduizenden professionals in staat om met elkaar in contact te komen, zich op te leiden en de projecten van morgen te ontwikkelen.

U wenst een bijdrage te leveren en partner worden om uw expertise en activiteit bekend te maken?
Aarzel dan niet met ons contact op te nemen.

Tarieven

Tarief-publieke sector

450 €

  • Toegang tot het evenement
  • Lunch & drinks
  • Cursusmateriaal

Tarief-privésector

650 €

  • Toegang tot het evenement
  • Lunch & drinks
  • Cursusmateriaal
  • Networking

Multi Bird

  • 10% korting komt u met 2
  • 20% korting komt u met 3+

Multi Events

U heeft interesse in het volgen van verschillende evenementen en/of opleidingen?
Neem contact op voor een persoonlijke offerte.

Inschrijving

Om u in te schrijven, vul de bestelbon hieronder in of neem contact op:
via email [seminars@ebp.be]
per telefoon [02 894 56 06]

FAQ

Wanneer vindt de Sustainable Day plaats?

Dit jaar wordt de Sustainable Day  gehouden op donderdag 09 mei 2019, in Brussel.

De exacte locaties waar de congressen zullen plaatsvinden worden uiterlijk 15 dagen voor de dag van het evenement per e-mail meegedeeld aan elk ingeschreven deelnemer.

Waar vindt de Sustainable Day plaats?

De exacte locatie waar het congres zal plaatsvinden wordt uiterlijk 15 dagen voor de dag van het evenement per e-mail meegedeeld aan elk ingeschreven deelnemer.

Aan wie is de Sustainable Day gericht?

De Sustainable Day richt zich naar iedereen die betrokken is bij of die meer wenst te weten over actuele kwesties inzake duurzaamheid bij overheidsopdrachten. Er is geen uitgebreide voorkennis van de materie vereist.

EBP•Burgemeester Etienne Demunterlaan 3 bus 6, 1090 Brussel• Tel.: +32 (0)2 894 56 05•Fax: +32 (0)2 706 23 89 seminars@ebp.be•www.ebp.be